top of page
11062b_f0cd2b56e86443d68d21b6bc12fe055c_

Tips & råd

.

I vårt arbete med Utan dig vill vi finnas som stöd för andra drabbade och deras anhöriga och vi vill även sprida förståelse och kunskap till samhället. En del i det arbetet är att bidra med tips och råd som kan vara bra att ta del av när man, eller någon man känner, förlorar en viktig person.

 

Här har vi skrivit ner våra tips och råd utifrån våra egna erfarenheter och samlad information som vi fått genom arbetet med Utan dig.

Snabba tips vid sorg

Mer information

HÄR NEDAN HAR VI SAMLAT MER INFORMATION DU KAN TA DEL AV

I vår broschyr Ett sista farväl har i samlat information och tips kring hur man kan tänka när man tar ett sista farväl av en älskad.

Klicka på bilden till vänster för att ladda ner.

Hitta en gemenskap

Det är såklart inte alltid så lätt att hitta eller få kontakt med andra personer, men det finns många bra Facebook-grupper man kan hitta om man söker på olika namn och så kan man alltid ta hjälp av sjukvårdspersonal, Svenska Kyrkan och andra organisationer som är knutna till t.ex. dödsorsak eller sjukdom.

 

Om du vill att vi ska försöka hjälpa till att hitta en gemenskap åt dig kan vi såklart göra det genom att efterlysa personer via våra sociala kanaler.

 

Vi har även våra "Utan dig grupper" som finns genom vårt Facebook konto.

bottom of page